Verschillende Tourritten


Ben jij een avontuurlijk ingestelde motorrijder met een voorliefde voor bosrijke, ruige en prachtige natuur? Wij bieden je de ideale vakantie!

Onze tours zijn bij uitstek geschikt voor kleine groepen motorrijders. Het maximale aantal deelnemers per groep is daarom 6 . De ervaring is  dat grotere groepen snel onoverzichtelijk en onpersoonlijk kunnen worden.


Veel mensen die geen offroad ervaring hebben en alleen maar op asfalt kilometers maken vragen zich vaak af of  zij deze vorm van motorplezier ook zouden kunnen beleven en ervaren. Het antwoord is ja. We starten de begeleiding met een aantal oefeningen om motorbeheersing te krijgen zoals die voor offroad nodig is. Daarna gaan we op pad en rijden we een route die geschikt is voor het niveau voor de hele groep. Het is de bedoeling om je grenzen te verleggen qua rijden maar het allerbelangrijkste is uiteraard dat je ervan  geniet en een onvergetelijke  ervaring opdoet.

Natuurlijk spannen we ons ook in om niet-motorrijdende partners een heerlijke vakantie te bezorgen. Lekker relaxen rondom ons landgoed of lekker zwemmen in het meer van Saint-Estèphe.


Offroad  biedt mensen de gelegenheid om hier te komen offroadrijden op een relaxte maar toch sportieve manier en te genieten van de prachtige Franse natuur en gastvrijheid. Dus geen wedstijd, geen modderspuitende achterwielen en geen burn out's. Wij rijden technische; kruip en sluip paden met veel stenen, afgewisseld met gravel, water of boomstronken. Voor de gemiddelde Nederlander al een hele kluif om hier vloeiend te rijden. Maar we houden ook rekening met minder ervaren rijders. En hebben wat leuke dingetjes voor zeer ervaren rijders.


 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK